FG Stresscoaching og AcuNova

Antistress massage

At få skabt indre ro i nervesystemet.

Her vil vi behandle langs nervebanerne med lette fingre tryk. Vi arbejder hele vejen nede fra fødderne og op til ansigtet.

Afslutningsvis vil du sidde med fødderne i en welllife fodmassage maskine for at få en øget blodcirkulation og dermed opnå en bedre søvn.

Vi arbejder med opvarmede mandelolie med afbalancerede æteriske olie dufte, som har en positiv effekt for både krop og sind.

Du vil ligge afklædt på et varmetæppe og med tæppe over dig på de områder vi ikke er i gang med.

"Vidste du: At stresshormonerne faldt hos en gruppe forsøgspersonerne efter massage? Dette beviste man ved, at måle stresshormonerne, kortisol og adrenalin i blodet før og efter massagen. Efter endt behandling var niveauet af hormonerne i blodet betydeligt lavere end før behandlingen".

Behandlings tid ca. 65 min. pris 495,-

Stresscoaching

HVAD ER STRESSCOACHING?

Stresscoaching er et coachingforløb specielt til mennesker med stress. Vi arbejder på, at du får mere overskud, både fysisk og psykisk. Vi arbejder også på, at du får din hverdag til at hænge sammen. Og endelig arbejder vi på, at du får et velfungerende liv.

Stresscoaching kan anvendes både forebyggende og afhjælpende. Det er bedst at starte en stresscoaching før stressen bliver alvorlig. Men det er også muligt at starte en stresscoaching efter en sygemelding, for hurtigst muligt at blive raske igen og til at blive hjulpet tilbage på arbejdet.

Stresscoaching er en praktisk form for hjælp, hvor du bliver hjulpet ovenpå igen og får værktøjer til at forhindre, at du bliver så stresset igen. Vi kan både arbejde på at ændre omstændighederne, og på at du lærer at tackle omstændighederne, så de ikke får lov til at stresse dig.

Stresscoaching er til dig, der ellers er psykisk sund, men blot er blevet for stresset, med hvad det indebærer.

Hvis du søger stresscoachingen, så lad valget falde på en certificerede stresscoaches, der har specialiseret sig i at hjælpe mennesker med stress.

Et stresscoachings forløbs varighed er som udgangspunkt mellem 7-10 samtaler.

Pris: 675,- pr.samtale incl. arbejdsmateriale som er dit under og efter forløbet.

Ved booking af et helt forløb fra start vil der være 10% rabat.

Mellem 4-5 samtale vil du blive tilbudt antistress massage med 25% rabat.

Læs mere om stress/stresscoaching på forebyg stress:

https://www.forebygstress.dk/ 

Acunova

HVAD ER ACUNOVA AKUPUNKTUR?

Det er ikke hver dag, der opstår nye revolutionerende behandlingsmetoder, men det skete sidst i 1990’erne. På det tidspunkt så AcuNova, udviklet af danskeren John Boel, nemlig dagens lys. Navnet AcuNova står for ny akupunktur og siden 1990’erne er omkring 4000 behandlere blevet uddannet indenfor den nye metode. AcuNova har en rigtig god effekt på blandt andet smertepatienter samt blinde og svagtseende og er blevet taget rigtig godt imod af både sundhedspersonale, læger og alternative behandlere i hele verden.

VIRKER VIA NERVESYSTEMET

Hvor kinesisk akupunktur virker i kraft af de såkaldte meridianbaner, som er 14 energibaner, der løber gennem kroppen og har tilknyttet 365 akupunkturpunkter, virker AcuNova via nervesystemet. En af de store fordele ved AcuNova er, at der er utrolig let at lære at anvende metoden. Det kan læres i løbet af 3 dages intensiv undervisning, hvorefter metoden kan praktiseres.

Godt til kroniske patienter

AcuNova har vist sig at være redningen for rigtig mange kronisk syge patienter, der har fået den besked fra det konventionelle sundhedssystem, at lægevidenskaben ikke kan hjælpe dem mere og, at de derfor må lære at leve med deres sygdom og de smerter, der følger med. Grunden til at AcuNova er redningen for mange er, at der omkring og i alle vores led er punkter, som når de stimuleres har en positiv virkning på o. 80 procent af de kroniske patienter, som sygehusene opgiver. En rigtig god ting ved AcuNova er, at der ikke er nogle bivirkninger ved behandlingen.

Genstarter kroppens helingsproces

Når vores krop er rask reparerer den hele tiden sig selv. Det er en helt naturlig helbredelsesproces, men kan af og til blive forstyrret eller blokeret af:

 • Forgiftning
 • Stråler
 • Arvelige forhold
 • Trauma
 • Virus
 • Bakterier
 • Mangel på næringsstoffer

Det, AcuNova kan, er at genstarte kroppens naturlige helingsproces, når den bliver blokeret eller bremset. Det vil sige, at man med AcuNova kan bruge naturens egen helingsmetode til at behandle problemets årsag fremfor kun symptomerne.

AcuNova og forskning

Det var som tidligere skrevet John Boel, der opdagede og udviklede systemet AcuNova i 1990’erne. Det han opdagede var, at der rundt om alle vores led ligger nogle reflekspunkter (krystaller), som er meget følsomme. Punkterne har forbindelse til hjernens forskellige afsnit. AcuNova akupunktur har være genstand for en god del forskning, som har vist at AcuNova har nogle væsentlige potentialer, som ikke før er set indenfor noget kendt sundhedssystem. Siden AcuNova blev udviklet i 1990’erne, er metoden blevet udbred over hele verden. Den er præsenteret på adskillige internationale læge- og akupunkturkonferencer og på grund af sin opdagelse er John Boel som den eneste i verden blevet hædret med titlen ”Århundredets akupunktør”.

Hvad virker AcuNova ikke på?

Metoden virker ikke på kræft, AIDS, dissemineret sklerose, parkinsons syge, muskelsvind, alzheimers, cystisk fibrose, diabetes, medfødte syndromer og mentale sygdomme. Patienter, der skal i behandling, skal sørge for at få de nødvendige mineraler, vitaminer og næringsstoffer inden behandlingen starter.

Hvad virker AcuNova på?

Erfaringsmæssigt virker AcuNova på omkring 80 procent af alle patienter, der lider af:

 • Akutte smerter for eksempel fra sportsskader
 • Smerter der er kroniske for eksempel fra gigt mm.
 • Organiske sygdomme
 • Svagtseende og blinde
 • Læs mere om Acunova på:

https://boel-akupunktur.com/hvorfor-boel-akupunktur/ 

Bedste effekt er ved 5 behandling efter hinanden (1 behandling pr. dag)

Pris: 350 pr. behandling

V/booking af 5 behandlinger fra start gives 10% rabat.

Få flere oplysn​inger

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible