Hvad skal jeg have med til mine behandlinger?

Hos yourbodychoice skal du kun have fokus på, at modtage den aftalte behandling.

Dvs. lagner, håndklæde til aftørring af olier, diverse behandlings produkter og vand

er i klinikken eller jeg medbringer det ved aftaler ude af huset.

Den mest rolige måde, at tage af sted til behandling på! 

Nu er det muligt at leje Welllife fodmassage apparat i en weekend (fredag til mandag morgen) pris kun 100,-


Antistress massage

At få skabt indre ro i nervesystemet.

Her vil vi behandle langs nervebanerne med lette fingre tryk. Vi arbejder hele vejen nede fra fødderne og op til ansigtet.

Afslutningsvis vil du sidde med fødderne i en welllife fodmassage maskine for at få en øget blodcirkulation og dermed opnå en bedre søvn.

Vi arbejder med opvarmede mandelolie med afbalancerede æteriske olie dufte, som har en positiv effekt for både krop og sind.

Du vil ligge afklædt på et varmetæppe og med tæppe over dig på de områder vi ikke er i gang med.

"Vidste du: At stresshormonerne faldt hos en gruppe forsøgspersonerne efter massage? Dette beviste man ved, at måle stresshormonerne, kortisol og adrenalin i blodet før og efter massagen. Efter endt behandling var niveauet af hormonerne i blodet betydeligt lavere end før behandlingen".

Behandlings tid ca. 65 min. pris 495,-

Fysiurgisk massage (dybde massage) 

Eksempler på behandlinger:

Sæderegion med tryk på piriformis, ben (forside + bagside) og fødder

Massage af underkroppen kan reducere eller fjerne problemer med iskias-nerven, smerter i baller, smerter omkring knæet, ømme ben og fødder.

Skulder, ryg, nakke, arme og hænder

Massage af overkroppen er uovertruffen til behandling af spændingshovedpine, spændinger og hold i nakke, skulder og ryg, ømhed eller smerter i lænden.

Helkropsmassage

Helkropsmassagen er en kombination af de to ovenstående behandlinger.

Denne massage egner sig også til at give personligt velvære, til at øge blodomløbet og til at forebygge eller afhjælpe stress.

Dette var blot eksempler og det er selvfølgelig muligt for dig, at få gennem bearbejdet et bestemt irritations område.

Sportsakupunktur kan med fordel også fås med elektrode stimulation

En kombinationsbehandling baseret på et naturvidenskabeligt grundlag, der tager sit udgangspunkt i medi­cinsk triggerpunktsakupunktur og refleksakupunktur.

Triggerpunktsakupunktur:

Bygger på en vesterlandsk tankegang, der tager udgangspunkt i kendt anatomi og fysiologi, hvor huden og triggerpunkter stimuleres med nåle, dvs. i maksimale ømme punk­ter i en muskel(sene eller ledbånd). Er triggerpunktet aktivt er det kendetegnet ved at have en udstrålende smerte eller føle forstyrelser. Dette kan skyldes tilstedeværelsen af en inflamation eller en stram, irriteret og spændt muskel.

Refleksakupunktur:

Princippet i refleksakupunktur er at man via en nål, påvirker et punkt i et fingerled, der svarer til det område i kroppen hvor skaden eller smerten er placeret. Når punktet aktiveres vil nervesystemet sende impulser der bevirker at der bliver frigjort hormoner, som så er med til at sætte helings processen i gang.

Sportsakupunktur er meget effektivt til at behandle smerter, både akutte og kroniske. Når man modtager sportsakupunktur aktiveres kroppens egne smertestillende og anti-inflamatoriske hormoner.

Dette er særdeles effektivt til at aktiverer og fremskynde kroppens egen helingsproces.

Sportsakupunktur er til dig der har smerter, skader, betændelsestilstande eller andre géner i kroppen.

Begge former for akupunktur kan bruges både som individuel behandling og som supplerende behandling til alm. fysiurgisk massage.

Er sportsakupunktur noget for mig?

Sportsakupunktur er for alle uanset om du er en meget aktiv sportsudøver, har stillesiddende arbejde, tunge løft eller stressende perioder.

  •  Har du alvorlige lidelser, sygdomme eller skader, så kontakt din læge for råd og vejledning i forhold til at modtage akupunktur.

Du kan ikke modtage akupunktur, hvis du lider af blødersygdom og derudover advarer Kræftens Bekæmpelse mod brug af akupunktur ved knoglemarvstransplantation, leukemi og lymfekræft.

  • Nåleakupunkturbehandling var indtil 1. januar 2007 forbeholdt læger, tandlæger samt personer der fungerede som medhjælper for læger og tandlæger. 
  • Gældende for bloddonor, der modtager akupunkturbehandlinger ved ikke autoriseret sundhedspersoner, er 4 måneders karantæne. Der benyttes kun sterile éngangsnåle. 

OBS: Behandlinger af børn og unge: fra 15-18 år i samtykke med forældre og under 15 år ifølge af en voksen.

Terapi

Hypnose og NLP som eksempelvis mental afstresning og mental træning

I udlandet har der i mange år været forsket i Hypnose som Mental afstresning og træning til blandet andet topatleter. Hypnose som mental træning er også velegnet til dig, som ønsker at forbedre dine præstationer på andre områder i livet. Det gælder uanset om du vil være den bedste udgave af dig selv, verdens bedste forældre, kæreste, køre en for dig super karriere eller hvad du nu ønsker. Bare lige tænk over det! Hvad skal der til for at dit liv er endnu bedre og du opnår mere af det der er vigtigt for dig?

Arbejde foregår primært med det ubevidste sind.

Dit bevidste sind

Det er dit bevidste sind, der sørger for at din hverdag fungerer. Dvs. planlægger, husker, tænker, analyserer. Det sorterer og bearbejder også nogle af de impulser og informationer, du hele tiden modtager fra din omverden. Ifølge videnskaben er det kun muligt for det enkelte menneske at bearbejde 5 til 9 informationer/indtryk på samme tid.

Dit ubevidste sind

Dit ubevidste sind sørger for alle dine automatiske kropsfunktioner, f.eks. at du trækker vejret. Det rummer også alle dine erindringer, erfaringer, og de overbevisninger du har om dig selv. Det er derfor, det ubevidste sind er målet for al terapi. Med hypnose-terapi tager man direkte fat på det ubevidste sind, dvs. man springer det bevidste sind over i selve forandringsprocessen.