Vores tre-punkts teknologi er en patenteret og innovativ nyhed indenfor indlægssåler, som er udviklet af en amerikansk fysioterapeut. Indlægssålerne er med til at reducere over-pronation og over-supination, dvs. når vi går ”skævt” på fødderne, indad eller udad, og lindrer dermed mod smerter i fod, ankel, knæ, hofte, ryg og nakkesmerter.

Disse indlægssåler forhandles i børne, dame og herre størrelser fra EU 32-48.

Vejledning og prøve af sålerne kan bestilles og tager ca. 15-20 til en pris på 100 kr. Sålerne (et par) koster 399 kr. med 60 dages retur garanti, såfremt at du ikke mærker forbedring.

http://alignfootwear.dk/derfor-virker-det/

Kunder fortæller:

Kirsten Rahbek, løb og motion

Jeg bruger Align indlægssåler og har nu brugt dem i mine sko til hverdag og i mine løbesko ca. 1 måned nu. En af forandringerne som jeg har mærket er, at min hælspore ikke mærkes mere. I snart 10 år har jeg været plaget af hælspore under højre hæl og haft smerter on/off i perioder. Den har aldrig været helt væk og jeg har altid vidst, så snart de flade sko blev fundet frem om sommeren så var problemet for alvor tilbage. Tit medførte det smerter til nat og dermed ingen nattesøvn. Nu kan jeg derimod løfte armene i vejret og sige at jeg med Align såler har bekæmpet min hælspore.

I mine løbesko og træningssko har jeg også Align såler. Den første løbetur jeg var på efter Align sålerne var kommet i mine løbesko afkortede min tid med 10 sek pr. km. Jeg skulle ikke bruge flere muskelkræfter eller være i bedre form for at opnå dette forbedrede resultat, det kom helt af sig selv. En fantastisk oplevelse og næsten ubeskriveligt, benene fik ligesom et ekstra skub for hvert skridt jeg løb, løbestilen blev forbedret markant og mine skridt blev længere. Jeg er ikke elite sportsudøver, men derfor var det en fantastisk følelse at min tid blev forbedret..

Kan ikke lade være med at tænke på, hvis de mennesker der virkelig dyrker motion på højt plan og pludselig forbedret sin tid med 10 sek. hvilken betydning det måtte have for dem, når de stiller op i konkurrencer.

Tak til Align Footwear for hjælpen.

Jeg vil ikke undvære sålerne

FCM Håndbold ligger hvert år i toppen af dansk og europæisk håndbold.

På stregen står Sabine Pedersen, som vi sponsorerer her hos Align Footwear.

Som professionel håndboldspiller har Sabine altid fokus på at præstere bedst muligt, og her er sålerne blevet en fast del af hendes set-up.

Alle kampe og al træning på halgulv spiller Sabine Pedersen på Align Footwear indlægssåler. Og det er ikke så lidt – livet som professionel håndboldspiller er fysisk hårdt, og en normal uge i sæsonen betyder træning mandag, tirsdag, torsdag og fredag samt kampe midt i ugen og i weekenden.

Sabine Pedersen bruger sålerne fast for at optimere sin krop og ydeevne.

– Vi leder altid efter ting, der kan gøre os mere fit og klar, protein eller såler, eller hvad det nu kan være, og her har de virket, og jeg vil ikke undvære sålerne.

Hun oplever, at det hårde halgulv bliver blødere med Alignsålerne – at sålerne fungerer godt stødabsorberende.

Derudover føler hun, at sålerne har haft en god virkning mod smerter i hendes

baglår og lænd.

– Jeg var lidt skeptisk i starten, men jeg døjede med baglåret og lænden, og det er forsvundet. De har virkelig været gode for mig. Jeg har prøvet andre såler, der var stive og hårde at have på, og som jeg fik vabler på storetæerne af. De her er behagelige at have på, og så synes jeg, at de gør en forskel, fortæller Sabine Pedersen.

Jørgen Andersen – lastbilchauffør fra Horsens

“Jeg mødte Align Footwear på Salten Marked en weekend i juni – og kørte forbi deres showroom i Ikast om mandagen og købte sålerne. Allerede om eftermiddagen kunne jeg mærke, at mine smerter i knæ og ryg var blevet færre!”

Vi taler med Jørgen kun en uge efter, at han prøvede sålerne første gang – og han oplever efter så kort tid markant færre smerter. Når han arbejder går han dagligt i ca 13 timer. Ikke mindst når han kommer hjem mærker han forskellen: mindre fysisk træthed og færre smerter – og dermed har han mere overskud til at nyde fritiden sammen med sin hustru.

Jørgen er meget overrasket over, hvordan han blot for godt en uge siden var nødt til at støtte sig til gelænderet på trappen sidst på dagen, fordi han var så træt i kroppen, at fødderne knap nok kunne bære ham op af trapperne. I dag har han i dag ikke brug for støtten fra gelænderet og kan sagtens gå på trapperne uden smerter og træthed!

0